Akupunktur

Akupunktur kan afhjælpe smerte ,stress, barnløshed, løsne muskler, frosne skuldre , allergi , astma, høfeber, slidgigt, ledgigt, hjerteproblemer, organproblemer, vægttab, inflammation og meget mere.
 

Akupunktur er et levende lægemiddel med en lang og kompleks historie. Akupunktur er en metode, hvor meget fine metalliske nåle sættes i musklerne for at stimulere bestemte punkter (acupoints). Ordet akupunktur stammer fra det latinske ord acus, der betyder "nål" og pungere, der betyder "at punktere".

Akupunktur, en vigtig del af den traditionelle kinesiske medicin (TCM), siges at have oprindelse i Kina.

Siden sin oprindelse har akupunkturen udviklet sig enormt. På nuværende tidspunkt er det praktiseret i næsten alle dele af verden. Baseret på stil og teknik er der forskellige former for akupunktur, nemlig klassisk kinesisk akupunktur, japansk akupunktur, koreansk hånd akupunktur, og auricular akupunktur.
Der er ingen bevis for at en teknik er mere effektiv end den anden. Blandt de mange typer af akupunktur, er den klassisk kinesiske stil den mest praktiserede.

 

Øreakupunktur

 

Øreakupunktur er en form for akupunktur, hvor kun øret bruges til behandling af ubalancer i kroppen.

Øreakupunktur er meget effektivt ved Vægttab, rygestop, smerter osv.

Der tages udgangspunkt i samme teori som ved almindelig akupunktur.

Formålet med at stille den rette diagnose er at man kan påbegynde den rigtige behandling. På den måde nedsætter man genoptræningsperioden.

Ved uddannelsen til Idrætsskadeterapeut er der lagt stor vægt på ikke blot at opnå stor viden omkring forskellige behandlinger, men i høj grad også om at vide hvilke skader man ikke skal behandle.

 

En fejlagtig behandling kan i værste fald forværre den pågældende skade. Derfor er det vigtigt, at man som Idrætsskadeterapeut kan foretage en professionel korrekt behandling, så den skadede hurtigst muligt kan genoptage sin idræt og/eller sit arbejde.

 

Akupressur

 

Akupressur er for dig der ikke kan lide nåle, men ønsker hurtig lindring af smerter, træthed og lignende. Akupressur kan med næste lige så stor effekt som akupunktur afhjælpe almindelige symptomer som smerter, kvalme og træthed.
 

Teorien bag akupressur er, at man ved at trykke på helt bestemte punkter hjælper chi, eller kroppens energi til at flyde mere uhindret.Man tilskriver i den vestlige verden tit grunden til succes med akupressur med, at man stimulerer blodstrømmen, som herved opvarmer musklerne og sørger for at de slapper af. Desuden peger man på at der muligvis også udløses smertestillende endorfiner.

Der kan stilles diagnose og laves behandling for  knæskader, hofteskader, ankelskader, diskusprolaps, skulderskader, lyskenskader, låst bækken, tennisalbue, museskade m.m

 

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2023 by Beauty & Co. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now